Voor degene die tijdens het weekend van Trekkertrek in Boerdonk of omstreken zijn, is het vinden van de wedstrijd- en feestlocatie een eitje. Ga op het geluid van brullende tractoren af en kom via de Coxsebaan terecht op evenemententerrein Cox. Natuurlijk willen wij ook graag deelnemers en bezoekers van buiten deze geluidszone ontvangen. Hoe kom je dan op Trekkertrek Boerdonk?

Daarvoor gebruik je onderstaande onderstaand adresgegevens (p.s.: ook handig als de wind net verkeerd staat ;)).

Ingang fietsers

Ter hoogte van Coxsebaan 14a, 5469 NG Boerdonk (Erp)

Ingang deelnemers

Ter hoogte van Coxsebaan 14, 5469 NG Boerdonk (Erp)

Ingang auto’s

Ter hoogte van Coxsebaan 12, 5469 NG Boerdonk (Erp)

ingang trekkertrek boerdonk

Boerdonk

Boerdonk is een klein drop wat centraal gelegen ligt in de driehoek Gemert, Beek en Donk en Erp. Het dorp is door deze centrale ligging makkelijk te bereiken via de N279 (waar de A2 en A50 op aansluiten), N272, N616 en tal van andere wegen. Dankzij deze centrale ligging is een bezoek aan Trekkertrek Boerdonk goed te combineren met bezienswaardigheden in de omgeving. Denk aan een gezellige wandeling door ’t Hurkske, een bos van ruim 170 hectare groot. Of breng een bezoek aan het Boerenbondsmuseum in Gemert.

In de volksmond wordt Boerdonk ook nog weleens Boering genoemd. De naam van het dorp in het dialect. Boerdonk heeft eigen komborden, maar geen eigen postcode. De postcode van Boerdonkenaren valt onder die van Erp. Dit stamt terug uit de tijd dat Boerdonk als gehucht onder de Gemeente Erp viel. Later is de gemeente Erp gefuseerd met de gemeente Veghel. In 2017 is die laatste gemeente wederom gefuseerd met de gemeenten Sint-Oedenrode en Schijndel. Boerdonk valt sindsdien onder de gemeente Meierijstad. De gemeente Meierijstad telt 700 agrarische bedrijven, en huisvest 1 miljoen kippen.