2018 was het eerste jaar dat je online kaarten kon kopen van Trekkertrek Boerdonk en Boerdonk Barst Los. De kaartverkoop ging als een speer en was direct in het eerste jaar een groot succes. Ook dit jaar is het weer mogelijk om kaarten te kopen voor beide dagen van het evenement. 

Kaarten zijn, zover de voorraad strekt, ook aan de dagkassa te koop. Echter geldt hiervoor een hogere prijs én de kans bestaat dat je aan een gesloten entree staat, want vol = vol! 

Wil je geen risico nemen? Bestel dan hieronder direct je kaarten, want wij zeggen altijd:

Bijzijn = meemaken

Via de link hieronder ga je naar het verkoopkanaal van Eventgoose. Deze partij verzorgt de ticketafhandeling voor ons festival. Voor vragen omtrent de kaarten en betaling kan je terecht bij deze partij.

Via de link hieronder bestel je direct de gewenste tickets. Voor meer informatie lees onder de button verder.

 

Type tickets en prijzen

Voor Trekkertrek Boerdonk en Boerdonk Barst Los zijn 4 type tickets, namelijk:

 • Trekkertrek zaterdag (vvk € 15*, kassa €20)
 • Boerdonk Barst Los zaterdag (vvk € 15*, kassa €20**)
 • Combi Trekkertrek zaterdag & Boerdonk Barst Los (vvk €20*, kassa €25**)
 • Trekkertrek zondag (vvk €8,5*, kassa €10)

* excl. servicekosten

** indien niet uitverkocht (2019 wel het geval)

Per type ticket kan je maximaal 10 tickets bestellen per sessie.

Kinderen tot 150 cm gratis toegang.

Boerdonk Barst Los & Trekkertrek Boerdonk

Boerdonk Bars Los en Trekkertrek Boerdonk vinden plaats op hetzelfde evenemententerrein. Andere jaren (2019 en daarvoor) gaf een toegangsticket voor Trekkertrek Boerdonk zaterdag je ook toegang tot Boerdonk Barst Los op zaterdagavond. Er was geen gescheiden terrein tussen beide evenementen.

In verband met de nieuwe Corona maatregelen mbt de maximale bezetting, testen voor toegang etc. is ervoor gekozen om Trekkertrek Boerdonk en Boerdonk Barst Los te scheiden. Let daarom bij het kopen van je tickets goed op of je het juiste type ticket koopt wat je juist wel of juist niet toegang geeft tot Boerdonk Barst Los.

 

Deelnemers en tickets

Deelnemers krijgen bij inschrijving een deelnemersbandje. Met dat deelnemersbandje mag je op de wedstrijddag op het bezoekersterrein en in de feesttent komen. Dit geldt dus alleen voor de dag dat je deelnemer bent. Stel dat je zaterdag meerijdt, dan mag je zaterdag op het bezoekersterrein én in de feesttent komen. Voor de zondag moet je dan wel een ticket kopen. Dit zijn het aantal deelnemersbandjes dat een deelnemer per inschrijving krijgt:

 •  Standaard: 1 deelnemersbandje
 • Sport: 2 deelnemersbandjes
 • Supersport 3 deelnemersbandjes
Een deelnemer op zaterdag mag dus én op het Trekkertrek terrein komen en op het Boerdonk Barst Los terrein. 

Leeftijd en alcohol

Voor Trekkertrek Boerdonk is geen leeftijdgrens om binnen te komen. Wil je alcohol drinken op Trekkertrek Boerdonk? Zorg dan dat je een 18+ bandje haalt. De horeca medewerkers zien dan dat je 18 jaar of ouder bent. Bij twijfel over de leeftijd en er geen 18+ bandje aanwezig is schenkt de horeca geen alcoholische dranken. 

De leeftijdgrens voor Boerdonk Barst Los is 18 jaar en ouder. Onder de 18 kom je het festivalterrein niet op. Dit betekent dat je geen 18+ bandje hoeft te halen.

 

Coronamaatregelen

Het evenement wordt georganiseerd onder de voorwaarden die de overheid ons stellen in het kader van Corona. Dit zal waarschijnlijk inhouden dat een Corona check benodigd is. Indien je geen geldige Corona check kunt laten zien, wordt de toegang tot het evenement geweigerd. Tickets worden niet retour genomen of terugbetaald. 

Zie deze pagina voor de geldende Corona maatregelen.

Bestel hieronder je tickets voor Trekkertrek Boerdonk en Boerdonk Barst Los!

Voorwaarden

Aan het kopen van tickets zitten een aantal voorwaarden verbonden, namelijk:

 • Tickets worden niet retour genomen of vergoed. Dit kan zijn bij een verkeerde bestelling, slecht weer of positieve Corona testuitslag.
 • Op het terrein gelden huisregels welke te vinden zijn bij het betreden ervan. Als bezoeker dien je jezelf hieraan te houden.
 • Het betreden van het terrein is op eigen risico.
 • Voor binnenkomst vindt een CoronaCheck plaatst. Je moet een volledig vaccinatiebewijs, negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur of corona herstelbewijs laten zien. 

Vragen?

Heb je technische vragen of waarom je ticket nog niet toegezonden is? Of waarom je betaling niet gelukt is? Ben je je ticket kwijt? Met zulke vragen kun je terecht bij ons ticketsysteem. Dit is Eventgoose. Via hun helpdesk zijn ze te bereiken>>

Voor inhoudelijke vragen over het evenement kan je terecht bij ons (Stichting Trekkertrek Boerdonk). Dit doe je via de contactgegevens op onze website of Messenger via Facebook.