2018 was het eerste jaar dat je online kaarten kon kopen van Trekkertrek Boerdonk en Boerdonk Barst Los. De kaartverkoop ging als een speer en was direct in het eerste jaar een groot succes. Ook dit jaar is het weer mogelijk om kaarten te kopen voor beide dagen van het evenement. 

Kaarten zijn, zover de voorraad strekt, ook aan de dagkassa te koop. Echter geldt hiervoor een hogere prijs én de kans bestaat dat je aan een gesloten entree staat, want vol = vol! 

Wil je geen risico nemen? Bestel dan hieronder direct je kaarten, want wij zeggen altijd:

Bijzijn = meemaken

Na het selecteren van het gewenste ticket hieronder word je doorgestuurd naar de betaalpagina van IkBenAanwezig. Deze partij verzorgt de ticketafhandeling van ons festival. Voor vragen omtrent de kaarten en betaling kan je terecht bij deze partij.

Helaas is er tijdens de editie van 2020 geen tentfeest van Boerdonk Barst Los. Dit heeft te maken met het Corona virus wat de wereld al enkele maanden in bedwang houdt. Vanwege dat virus willen we zoveel mogelijk mensen vragen om vooraf hun tickets voor de zaterdag van Trekkertrek Boerdonk te kopen. De tickets zijn online niet alleen goedkoper, ook hebben we hierdoor minder contactmomenten op het evenemententerrein. Zo gaan we het meest verstandige om met het Corona virus. 

Kaartverkoop 2020 is nog niet gestart

De kaartverkoop voor editie 2020 is nog niet gestart. Achter de schermen zijn we nog bezig om het technisch allemaal klaar te zetten. Zodra de kaartverkoop open gaat wordt dit op onze social media kanalen bekend gemaakt. 

Bestel je kaarten snel, want het evenement is al over...