2018 was het eerste jaar dat je online kaarten kon kopen van Trekkertrek Boerdonk en Boerdonk Barst Los. De kaartverkoop ging als een speer en was direct in het eerste jaar een groot succes. Ook dit jaar is het weer mogelijk om kaarten te kopen voor beide dagen van het evenement. 

Kaarten zijn, zover de voorraad strekt, ook aan de dagkassa te koop. Echter geldt hiervoor een hogere prijs én de kans bestaat dat je aan een gesloten entree staat, want vol = vol! 

Wil je geen risico nemen? Bestel dan hieronder direct je kaarten, want wij zeggen altijd:

Bijzijn = meemaken

Na het selecteren van het gewenste ticket hieronder word je doorgestuurd naar de betaalpagina van IkBenAanwezig. Deze partij verzorgt de ticketafhandeling van ons festival. Voor vragen omtrent de kaarten en betaling kan je terecht bij deze partij.

Helaas is er tijdens de editie van 2020 geen tentfeest van Boerdonk Barst Los. Dit heeft te maken met het Corona virus wat de wereld al enkele maanden in bedwang houdt. Vanwege dat virus willen we zoveel mogelijk mensen vragen om vooraf hun tickets voor de zaterdag van Trekkertrek Boerdonk te kopen. De tickets zijn online niet alleen goedkoper, ook hebben we hierdoor minder contactmomenten op het evenemententerrein. Zo gaan we het meest verstandige om met het Corona virus. 

Prijs online: € 17,- (inclusief servicekosten a € 2)

Maximaal 4 kaarten per bestelling.

Minimum leeftijd is 18+

In 2020 is de minimum leeftijd van het evenement 18 jaar en ouder. Diverse redenen hebben ons doen besluiten om hiervoor te kiezen. Het is daarom niet mogelijk om als ouder met kinderen naar het evenement te komen. Hopende op jullie begrip! 

Vaste zitplaatsen + live streaming

Vanwege het Corona virus moeten we iedereen een vaste zitplaats aanbieden op 1,5 meter van elkaar. Hierdoor is iedereen verplicht tijdens het evenement zoveel als mogelijk op hun stoel te blijven zitten. Hierdoor is de capaciteit van het aantal bezoekers wat we kunnen ontvangen beperkter dan anderen jaren. 

Voor de bezoekers die niet live bij het evenement kunnen zijn bieden we een betaalde live streaming aan. 

100% UITVERKOCHT BINNEN 5 MINUTEN!

Vrijdag 4 september 18:00 uur jl. ging de kaartverkoop voor bezoekers open. Dit was een daverend succes dat we binnen 5 minuten uitverkocht waren!