Laat zien wat jouw krachtpatser in huis heeft...

Tijdens Trekkertrek Boerdonk streven we naar een wedstrijd met een zeer gevarieerd deelnemersveld. Enkele weken voordat de inschrijvingen open gaan zijn we daarom druk bezig met het formuleren van de deelnemers klassen voor de komende editie. Ook dit jaar zijn we weer druk bezig geweest met het inpassen van alle klassen in het programma. Via deze pagina kun je jezelf en je krachtpatser inschrijven voor de wedstrijd van Trekkertrek Boerdonk.

Om de wedstrijd eerlijk, leuk en met de nodige competitiestrijd te laten verlopen dien jij en je voertuig te voldoen aan het reglement. Indien je hier niet al voldoet, kan de wedstrijdleiding van Trekkertrek Boerdonk je diskwalificeren zonder teruggave van je inschrijfgeld.

Meerijden in meerdere klassen is toegestaan. Om jezelf in te schrijven voor meerdere klassen vul je meerdere keren het inschrijfformulier in. Maar let op:

Vol = vol

Helaas zit er een limiet aan het aantal deelnemers per klassen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de inschrijving te sluiten als de klasse vol zit. Om iedereen evenveel kans te geven om mee te doen met de wedstrijd worden inschrijvingen op volgorde van binnenkomst behandeld. Hierbij geldt wel dat je inschrijving compleet moet zijn. Zorg dus dat je op tijd bent met inschrijven om je plek zeker te stellen.

Let op: de “Standaard” klassen dienen hun verzekeringsgegevens in te vullen om de inschrijving succesvol af te ronden. 

UPDATE 2020: Het jaar 2020 is een bijzonder jaar vanwege het Corona virus. Als tractorpullingliefhebbers balen we er enorm van dat we in 2020 geen enkele openlucht wedstrijd hebben kunnen bijwonen. Voor jou als rijder geldt ongetwijfeld hetzelfde. Daarom gaan we alles op alles zetten om zaterdag 3 oktober 2020 Trekkertrek Boerdonk te organiseren. We zijn hierdoor genoodzaakt om het inschrijfgeld te verhogen en verschillende maatregelen op het terrein te handhaven, zoals 1,5 meter afstand.

Bij de inschrijving krijgen deelnemers een aantal bandjes, afhankelijk van de klasse waarin zij rijden, waarmee zij en hun teamleden toegang krijgen tot het Parc Ferme. Na het rijden van de klasse waarvoor de deelnemer zich ingeschreven heeft wordt de deelnemer en zijn team verzocht het Parc Ferme te verlaten om drukte te voorkomen. Hierop wordt gehandhaafd door de wedstrijdleiding. We zijn dit jaar genoodzaakt, te werken met tijdvakken., Dat wil zeggen dat men maximaal 2 uur voor aanvang van de desbetreffende klasse aanwezig mag zijn en maximaal 2 uur nadat de klasse waaraan je deelgenomen hebt afgelopen is, ook weer het terrein verlaten hebt.

Hieronder is te lezen hoeveel bandjes elke deelnemer krijgt bij zijn inschrijving: 

  •  Sport klasse: 2 bandjes (= deelnemer + 1 teamlid)
  • SuperSport klasse: 3 bandjes (= deelnemer + 2 teamleden)
  • Trucks: 3 bandjes (= deelnemer + 2 teamleden)
  • Standaard klasse: 1 bandje (=deelnemer)
Met een deelnemersbandje krijgt diegene, in tegenstelling tot andere jaren, geen toegang tot het bezoekersterrein. Hiertoe zijn wij genoodzaakt omdat we met gereserveerde zitplaatsen moeten werken op het bezoekersterrein. Wil je toegang tot het bezoekersterrein? Bestel dan hier je toegangskaartje. Let op: op = op.
  • Voorbeeld: Je hebt een deelnemersbandje en wilt de wedstrijd kijken nadat jouw klasse gereden heeft. Je moet dan via de bezoekersentree een kaartje kopen om een zitplaats aangewezen te krijgen. Tip: voorkom teleurstelling en koop je ticket online, deze komen binnenkort in de verkoop.

We hopen op ieder zijn begrip.