Laat zien wat jouw krachtpatser in huis heeft...

Tijdens Trekkertrek Boerdonk streven we naar een wedstrijd met een zeer gevarieerd deelnemersveld. Enkele weken voordat de inschrijvingen open gaan zijn we daarom druk bezig met het formuleren van de deelnemers klassen voor de komende editie. Ook dit jaar zijn we weer druk bezig geweest met het inpassen van alle klassen in het programma. Via deze pagina kun je jezelf en je krachtpatser inschrijven voor de wedstrijd van Trekkertrek Boerdonk.

Om de wedstrijd eerlijk, leuk en met de nodige competitiestrijd te laten verlopen dien jij en je voertuig te voldoen aan het reglement. Indien je hier niet al voldoet, kan de wedstrijdleiding van Trekkertrek Boerdonk je diskwalificeren zonder teruggave van je inschrijfgeld.

Meerijden in meerdere klassen is toegestaan. Om jezelf in te schrijven voor meerdere klassen vul je meerdere keren het inschrijfformulier in. Maar let op:

Vol = vol

Helaas zit er een limiet aan het aantal deelnemers per klassen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de inschrijving te sluiten als de klasse vol zit. Om iedereen evenveel kans te geven om mee te doen met de wedstrijd worden inschrijvingen op volgorde van binnenkomst behandeld. Hierbij geldt wel dat je inschrijving compleet moet zijn. Zorg dus dat je op tijd bent met inschrijven om je plek zeker te stellen.

Nieuw in 2019: Tractorpulling is een dynamische sport. En zo zijn ook de reglementen die daarmee gemoeid zijn. Vanaf 2020 verhogen veel reglementen het toerental naar 3.200 toeren. De rijders die te maken krijgen met deze ontwikkeling willen wij graag helpen. In 2019 is het daarom toegestaan om bij ons op de kleibaan met 3200 toeren te rijden. Kom jij je tractor alvast testen om te kijken hoe hij zichzelf gedraagt bij het hogere toerental? 

Let op: de “Standaard” klassen dienen hun verzekeringsgegevens in te vullen om de inschrijving succesvol af te ronden. 

Sluit Menu