Laat zien wat jouw krachtpatser in huis heeft...

Tijdens Trekkertrek Boerdonk streven we naar een wedstrijd met een zeer gevarieerd deelnemersveld. Enkele weken voordat de inschrijvingen open gaan zijn we daarom druk bezig met het formuleren van de deelnemers klassen voor de komende editie. Ook dit jaar zijn we weer druk bezig geweest met het inpassen van alle klassen in het programma. Via deze pagina kun je jezelf en je krachtpatser inschrijven voor de wedstrijd van Trekkertrek Boerdonk.

Om de wedstrijd eerlijk, leuk en met de nodige competitiestrijd te laten verlopen dien jij en je voertuig te voldoen aan het reglement. Indien je hier niet al voldoet, kan de wedstrijdleiding van Trekkertrek Boerdonk je diskwalificeren zonder teruggave van je inschrijfgeld.

Meerijden in meerdere klassen is toegestaan. Om jezelf in te schrijven voor meerdere klassen vul je meerdere keren het inschrijfformulier in. Maar let op:

Vol = vol

Helaas zit er een limiet aan het aantal deelnemers per klassen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de inschrijving te sluiten als de klasse vol zit. Om iedereen evenveel kans te geven om mee te doen met de wedstrijd worden inschrijvingen op volgorde van binnenkomst behandeld. Hierbij geldt wel dat je inschrijving compleet moet zijn. Zorg dus dat je op tijd bent met inschrijven om je plek zeker te stellen.

Let op: de “Standaard” klassen dienen hun verzekeringsgegevens in te vullen om de inschrijving succesvol af te ronden. 

Inschrijfgeld

Het jaar 2020 was een jaar waarin de gehele samenleving op zijn gat is komen te liggen. Veel tractorpulling wedstrijden zijn afgelast geweest, op enkele demo- en testdagen na. Wij als Trekkertrek Boerdonk waren fanatiek bezig met de voorbereiding, toen de vergunning op het laatste moment ingetrokken werd in verband met het opnieuw opleven van het virus. 

In 2021 zijn we met veel goede moed begonnen aan de organisatie van de nieuwe editie. Helaas merken wij uit onze begroting dat veel toeleveranciers en sponsoren het moeilijk hebben. Hierdoor zijn de prijzen hoger en de inkomsten lager. We zijn daarom genoodzaakt om elke tractor een inschrijfbedrag van € 40,- te laten betalen. In vergelijking; in 2020 was dit € 50,-. We proberen het daarom zo goed mogelijk te organiseren voor alle partijen.  Hopende op jullie begrip!

Geen geld terug

Het wijzigen van rijder, tractor of klasse is na afronding van de inschrijving niet meer mogelijk. Er wordt in geen enkel geval restitutie verleend.