2024 gaat weer als vanouds worden met 2 dagen spektabel, ronkende motoren en full-pulls op evenemententerrein Cox. We gaan er samen met de vrijwilligers, deelnemers en bezoekers een geweldige editie van maken! 

Op zaterdag 28 september en zondag 29 september wordt er op 2 kleibanen getrokken voor de felbegeerde podiumplaatsen. De eerste tractoren trekken zaterdag om 14:00 uur de ketting strak. Rond 21:00 uur die dag wordt de wedstrijd met veel geweld, spektakel en strijd op 2 kleibanen tegelijk afgerond. Spektakel gegarandeerd. Na de wedstrijd is er een groot tentfeest met een coverband, DJ’s en heel veel gezelligheid! 

Zondag 29 september gaat het programma van Trekkertrek Boerdonk verder. Om 11:00 uur worden de eerste tractoren weer voor de sleepwagen geknoopt. Het programma duurt deze dag tot ongeveer 18:00 uur. Voor kinderen is er volop vermaak. Als het niet is met het kijken naar tractors, dan is het wel in de kinderhoek met kinder-trekkertrek, zandbak, draai- en zweefmolen en nog veel meer!  Na afloop is er nog live muziek in de tent. 

Het volledige programma van Trekkertrek Boerdonk volgt zo snel als mogelijk.

Uitslagen zaterdag en zondag zijn middels onderstaande link te volgen:

Zaterdag:https://www.pullingbase.nl/online/20230930-boerdonk/Zondag:https://www.pullingbase.nl/online/20231001-boerdonk/

Programma 28 en 29 september is nog onbekend.

Aan het programma / wedstrijdindeling kunnen geen rechten ontleend worden. Houdt onze website en socials in de gaten en blijf op de hoogte van wijzigingen in het programma.

Aan het programma / wedstrijdindeling kunnen geen rechten ontleend worden. Houdt onze website en socials in de gaten en blijf op de hoogte van wijzigingen in het programma.

Wil je erbij zijn? Bestel dan snel je kaarten>>