Je bekijkt nu 20e jubileum editie – Trekkertrek Boerdonk komt er weer aan!

20e jubileum editie – Trekkertrek Boerdonk komt er weer aan!

Na de succesvolle editie vorig jaar, met een wat druilige zaterdag, maar stralende zondag en een bezoekersaantal van ruim 3.500 mensen hoopt de organisatie van Trekkertrek Boerdonk ook dit jaar weer een prachtig evenement neer te zetten.

Het weekend staat bol van de activiteiten en spektakel! Er is een compleet programma voor jong en oud, zodat iedereen een onvergetelijk weekend kan beleven. Met twee professionele kleibanen staat Trekkertrek Boerdonk wederom garant voor nog professionelere deelnemers die dit jaar weer voor veel spektakel zorgen in diverse sportklassen. Dit jaar zijn ook de Carpullers van de partij en sluiten de VTN Trucks de zondag traditie getrouw af!

Naast de wedstrijden is er een groot speelparadijs, waarin de kleintjes niets te kort komen. Op zaterdag is er na de wedstrijd het bekende muziekspektakel Boerdonk Barst Los met dit jaar niemand minder dan PROOST en MENTAL THEO die de tent volledig plat spelen. Een geweldige avond waarmee de eerste dag wordt afgesloten. Op zondag zal de avond nog lang doorgaan met volop muziek in de tent.

Tot ziens op Trekkertrek Boerdonk op zaterdag 29 en zondag 30 september! Entree € 7,50 via de website en € 8,50 aan de kassa. (Kinderen tot 1,50 meter gratis)

Geef een reactie