Je bekijkt nu 21e Trekkertrek Boerdonk een geslaagde editie!

21e Trekkertrek Boerdonk een geslaagde editie!

Vorig weekend was het weer zover! Trekkertrek Boerdonk ging weer van start. Ondanks een regenachtige zondag, maar met prima weer op zaterdag was het met zo’n 4.000 bezoekers in het hele weekend prima vertoeven op het evenemententerrein aan de coxsebaan. En met een programma vol spektakel voor jong en oud konden de twee dagen niet meer stuk!

De weergoden waren toch goed gestemd en om 12.00 uur ging de ketting strak voor de eerste tractoren in de standaard, sport en supersport klasse. Tot ongeveer 18.00 uur was er een heleboel gebrul, geweld en pk’s te zien op de twee kleibanen van deze tractoren. Vanaf 18.00 uur ging het pas echt los. Het was tijd voor de trucks die tot 21.00 uur de finale van het Nederlands kampioenschap VTN verreden. Wat een spektakel op de baan!

De wedstrijd werd opgevolgd door Boerdonk barst los! Met DJ Paul Elstak, Proost! en DJ Jantje in de grote tent en Feestcafé de Snor in onze ouderwets gezellige schuur werd het dak er zoals verwacht vanaf geblazen! Een heleboel gezelligheid dat tot in de late uurtjes door ging! Een geweldige avond waarmee de eerste dag werd afgesloten.

Door naar de regenachtige zondag. Na wat overleg over het weer werd er toch besloten om rond 10.30 uur te starten met wederom een hoop geweld op de banen. In diverse standaard, sport en supersport klassen werd er gestreden om het hoogst haalbare, dit natuurlijk met gigantisch veel rook, herrie en pk’s.! De wedstrijd eindigde rond de klok van 16.30 uur met tussendoor een enkele regenpauze. Hierna ging het feest nog enkele uurtjes door in de feesttent. Met de Rendac Boys werd het weekend weer traditiegetrouw afgesloten!

Middels deze weg willen wij de sponsoren danken voor de ondersteuning zowel financieel als materieel, de vrijwilligers voor alle hulp en steun en de bezoekers voor de gezelligheid in het gehele weekend. Zonder jullie was het nooit zo’n groot succes geworden!

Graag zien we jullie volgend jaar weer terug op onze 22e editie van Trekkertrek Boerdonk!

Geef een reactie