Geweldige 25e jubileumweekend

Trekkertrek Boerdonk, een fantastische 25e editie!

Afgelopen weekend stond de 25e editie van Trekkertrek Boerdonk op het programma. En het werd een fantastische jubileum editie! Het weer was met veel zonneschijn en 25 graden het hele weekend perfect. De wedstrijdbanen waren in top conditie en met zo’n vijftien topartiesten, waaronder Rowwen Heze, Henk Wijngaard, FeestDJRuud en Jan Biggel werden de drie feestavonden een geweldig groot succes! Met het weekend vol spektakel voor jong en oud konden de drie dagen niet meer stuk!

Het weekend begon dit jaar al op vrijdagavond. Speciaal voor het 25-jarig jubileum werd er een heuse feestavond in het leven geroepen. Met Rowwen Heze, MEUK en Feest DJ Maarten de Groot werd een geweldig programma neergezet. Alle artiesten speelde het dak eraf. En met zo’n 2.500 bezoekers stond de feesttent gezellig vol! Tot in de late uurtjes werd het weekend goed begonnen!

Op zaterdag begon de eerste wedstrijddag voortvarend. Om 14.00 uur ging de ketting strak voor de eerste tractoren in de standaard, sport- en supersportklasse. Met een internationaal deelnemersveld met rijders uit Duitsland, België en zelfs Zwitserland werd er gestreden voor het hoogste haalbare. Beide kleibanen lagen er perfect bij, waardoor er mooie runs werden gereden en de deelnemers alles op alles moesten zetten om goede resultaten te boeken. Aan het einde van de middag was het tijd voor de VTN trucks. Tot zelfs 22.30 uur was er een heleboel gebrul, geweld en pk’s te zien op de twee kleibanen.

Ondertussen werd er gestart met de feestavond van Boerdonk Barst Los! Door een bomvolle line-up met onder andere Beatcrooks, Barry Fest, Jan Biggel, Danny Panadero, Henk Wijngaard en FeestDJRuud werden de twee tenten om ver geblazen! Met een 5.000 bezoekers over de hele dag was er een heleboel gezelligheid dat tot in de late uurtjes door ging. Een geweldige avond waarmee de zaterdag werd afgesloten.

Ook de zondag begon weer met stralend weer. De korte broek kon aan en in de middag tikte het kwik zelfs 25 graden aan. Ongekende omstandigheden en dat op 1 oktober. Om 11.00 uur werd er gestart met wederom een hoop geweld op de banen. In diverse standaard, sport en supersport klassen werd alles uit de kast gehaald om zo goed mogelijk te kunnen presteren. Speciaal waren een aantal specials naar Boerdonk gekomen, waarbij zelfs Willem en Tom van de organisatie mee mochten rijden. Een unieke ervaring. Speciaal voor de kinderen werd er dit jaar een echte kinder trekkertrek op de Boerdonkse klei gehouden. Geweldig om ook deze stralende gezichtjes te zien. Alle deelnemers zorgden natuurlijk weer voor gigantisch veel rook, herrie en pk’s.! De wedstrijddag eindigde rond de klok van 17.30 uur. Maar natuurlijk gingen we nog even door in de feesttent. De afterparty werd dit jaar verzorgd door De Suskes en Feest DJ Maarten de Groot. Rond de klok van 21.00 uur werd het jubileumweekend met een feestelijk tintje afgesloten!

Middels deze weg willen wij de sponsoren danken voor de ondersteuning, zowel financieel als materieel. Met speciale dank aan Agrarisch Boerdonk. Daarnaast danken we de vrijwilligers voor alle hulp en steun en de bezoekers voor hun gezellige aanwezigheid!

Graag zien we jullie volgend jaar weer terug op de 26ste jubileumeditie van Trekkertrek Boerdonk.

Geef een reactie