In verband met de Corona-maatregelen mogen we maximaal 1.000 bezoekers ontvangen tijdens Trekkertrek Boerdonk op zatedag 3 oktober. De kaarten hiervoor waren in minder dan 30 minuten compleet uitverkocht. Heb je geen kaarten kunnen bemachtigen? Niet getreurd! 

Dit jaar is de wedstrijd voor het eerst via een professionele live stream te volgen. Via deze live stream worden de ruim 150 tractoren van alle hoeken in beeld gebracht en bij jou thuis op de bank bezorgd. 

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een ticket kopen?

Via de grote oranje button hierboven kan je een ticket kopen voor de live stream. Is deze button nog niet klikbaar? Dan komt de link er zo snel mogelijk aan.

Wat kost een ticket?

Een ticket voor de live stream kost € 5,- en is puur bedoeld om de kosten van de techniek achter de streaming te bekostigen.

Welke klasses rijden er? 

Het programma van Trekkertrek Boerdonk is hier te vinden.

Hoe laat start de live stream? 

De live stream is 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd actief. De wedstrijd start zaterdag 3 oktober om 15:00 uur en duurt naar verwachting tot +/- 23:00 uur. 

Mag ik naar het terrein komen?

De bezoekerskaarten en deelnemers plaatsen zijn allen verkocht. Zonder bezoekers- of deelnemersticket is het helaas vanwege de Corona maatregelen niet toegestaan om naar de evenementenlocatie te komen.